Бета аланин за сила и издръжливост

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка бета-аланин

неделя, 27 март 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки бета аланин

Бета аланин е една от малкото храни за спортисти, с пълен набор от научни изследвания в подкрепа на нейната ефективност, както при културисти така и при атлети от други спортове.Заедно с други хранителни добавки, като висококачествен протеин на прах, креатин монохидрат, рибено масло и някои витамини и минерали, хранителна добавка бета аланин разполага с множество проучвания и публикувани резултати.

Въпреки, че бета аланин присъства в повечето азотни бустери и хранителни добавки предназначени за прием преди тренировка, тази хранителна добавка не упражнява само непосредствен ефект върху производителността в тренировките и всъщност може да се приема по всяко време на деня.Положителните ефекти от прием на хранителни добавки с бета аланин ще настъпят след последователен ежедневен  прием в дългосрочен план.Това е така защото постепенно се повишава и поддържат нивата на карнозин в мускулната тъкан.Повишения карнозин ще бъде на разположение и ще има нужда от него, по всяко време,когато тялото ви се нуждае, така че няма задължително конкретно време за прием на хранителни добавки бета аланин, в дългосрочен план и значение, дали ще е преди или след тренировка.



Има много марки с високо качество хранителни добавки бета аланин, можете да избирате, и сравнявате цените, за да намерите най-икономичния избор, единственият реален фактор,който трябва да се вземе предвид, е произхода на хранителна добавка бета аланин.Проверете етикета на хранителната добавка и се уверете, че източниците на бета аланин са от "CarnoSyn". Това гарантира, че те се чисти, и са от висококачествен източник на хранителна добавка бета аланин. Някои фирми използват L-аланин, за да намалят разходите.Въпреки че има много CarnoSyn базирани Хранителни добавки бета аланин,тук са няколко, които бих препоръчал.

  • PrimaForce Beta Alanine
  • Now Foods Beta Alanine
  • Allmax Nutrition Beta Alanine
  • EverBuild Beta-Alanine 

Хранителни добавки Бета Аланин Странични ефекти

Всички бета аланин изследвания, проведени до сега показват, че хранителна добавка е безопасна за употреба, когато се приема в рамките на препоръчителната доза. Има един страничен ефект който вероятно всеки от вас който е използвал хранителни добавки с Beta Alanine е усетил и това са "бета аланин изтръпване" или "бета аланин иглички".Това е напълно безвредно усещане за убождане и зачервяване, което чувствате по повърхността на кожата в резултат на нервните окончания, които са стимулирани."Тръпките" обикновено започват около 15 минути след поглъщането и могат да продължат за около 30-60 минути, преди да затихнат.Някои потребители всъщност се наслаждават на този бета аланин страничен ефект и специално го използват преди своите тренировки за да усетят този стимулиращ ефект. Все пак, ако това наистина ви притеснява при прием на хранителни добавки с бета аланин, имайте предвид, че отговорът на хистамин е винаги най-силен при новите потребители и постепенно ще изчезне с течение на времето.В допълнение, можете значително да се намалите този страничен ефект при прием на хранителна добавка Beta Alanine, като просто разделите бета аланин дозирането в няколко дози и / или го приемате по време на хранене.

Има въпроси относно приема на л карнитин е бета аланин. Тъй като и двата продукта са пред тренировъчни притесненията са дали има странични ефекти при едновременно приемана. Такива не са установени и двете хранителни добавки се възприемат добре от организма и взаимно се подпомагат.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар